Uitnodiging MiD Thema avond

Platform ten dienste van de baggerindustrie

___________________________________________________________________________________

Geachte heer/mevrouw,

Als vervolg op de eerdere succesvolle bijeenkomsten organiseert het MiD platform een volgende bijeenkomst op Maandag 18 november a.s. met als thema:

___________________________________________________________________________________

                                                             Schroeven,

Een voortstuwend inzicht op gebied van onderhoud?

____________________________________________________________________________________

Scheepsschroeven zijn een essentieel onderdeel van de installatie van onze baggersschepen. Daar onder andere  het operationeel profiel in de bagger sterk kan variëren vereisen schroeven geheel terecht de nodige aandacht en zorg gedurende de gehele levenscyclus. Welke aspecten spelen een rol tijdens het onderhoud en kan hier rekening mee gehouden worden bijvoorbeeld al tijdens het ontwerp. Deze vragen hopen we te behandelen op deze thema avond waarvoor we u dan ook van harte uitnodigen.

De eerste voordracht zal verzorgd worden door Frans Sas. Hij is al meer dan 35 jaar actief als “naval architect”, momenteel is hij adviseur binnen zijn firma Sastech, waar hij fundamenteel onderzoek combineert met nieuw calculatie technieken. Geruime tijd ontwerpt hij de scheepsschroeven voor  AMW Marine. In zijn voordracht met de titel ‘Rendement’ gaat hij in op welk aspecten bij ontwerp van schroeven rekening dient gehouden te worden in het kader van onderhoud en levensduur.

De titel van de tweede voordracht is “straalbuizen bieden alleen maar voordelen” en zal verzorgd worden door Steef Staal en Kees Oevermans, beide zijn werkzaam bij Damen Marine Components. Dhr. Staal als managing director en dhr Oevermans als sales manager. In hun voordracht wordt aandacht gegeven aan de geschiedenis van straalbuizen, haar toepassingen, productie methode, techniek en onderhoud.

De laatste voordracht zal worden verzorgd door de heer Yannick Eberhard werkzaam als ingenieur bij Promarin Service te Erftstadt (Keulen)

Promarin Service is een joint venture van Promarin GmbH ( ontwerp en levering van nieuwe schroeven) en Van Ballegooy Scheepsschroeven B.V. in Moerdijk ( merk onafhankelijke schroefreparatie). Promarin Service repareert schroeven wereldwijd en vanaf werkplaatsen in Moerdijk, Duisburg en Mannheim. De titel van deze voordracht is: “Schroefreparatie, helaas soms noodzakelijk”.

De gespreksleider is wederom de heer Rinus van Houwelingen.

De avond zal gehouden op Maandag 18 november as. en zal plaatsvinden in:

Hotel Princeville, Princenhagelaan 5 te 4813 DA Breda  (www.hotelprinceville.nl)

Programma:

17.00 Ontvangst met drankje.

17.45 Opening door bestuur van MiD, .

18.00 Aanvang maaltijd + presentaties.

21.00 Nagerecht.

21.15 Koffie en discussie.

Daarna: napraten onder het genot van een drankje.

U kunt zich uitsluitend opgeven via de module aan de onderzijde van deze pagina.

Er bestaat de mogelijkheid om op deze avond vrijblijvend bedrijfsdocumentatie neer te leggen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur MiD

Locatie
Breda
Tijdstip
uur